Veel is bespreekbaar en mogelijk, zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen lunch meebrengen of laten bezorgen, onze galery, werkplaats en bamboo binnenstad tuin staan tot uw beschikking.

 

U hoeft niet creatief te zijn en ook niet over speciale vaardigheden te beschikken. U werkt aan de hand van voorbeelden stap voor stap aan uw eigen ontwerp. Vakbekwame gediplomeerde edelsmeden helpen u tijdens het proces van zagen, hameren en vijlen tot er een glanzend eindresultaat ligt waar u trots op kunt zijn!


Met koffie, thee of fris, wordt u ontvangen in de zilversmids- werkplaats van Feyona van der Feltz en Dick van de Lagemaat waar onder andere het ambtsketen van de Gemeente Krimpenerwaard vervaardigd is. Na uitleg over de gereedschappen en technieken gaat u, onder begeleiding, zelf aan de slag.


Aan het eind van de workshop zult u versteld staan van uw eigen creatie en vaardigheden.

Deze workshop zilver is absoluut een leuke belevenis bij een dagje uit met vrienden of familie, maar ook heel geschikt voor een personeels uitje, een vrijgezellenfeest of gewoon leuk als verjaardagscadeau. Ook kinderen kunnen een workshop volgen als verjaardagsuitje of educatieve bezigheid.

Vier voorbeelden van wat mogelijk is tijdens de korte workshop, er zijn ook voorbeelden van ringen en andere voorwerpen. Als je zelf ideen hebt kunnen we je daarbij helpen die te realiseren.